Web Analytics
Çağdaş Atan: Önümüzdeki sezonun bombasını patlatacağız
Çağdaş Atan: Önümüzdeki sezonun bombasını patlatacağız - Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 'Önümüzdeki hafta transfer tahtasını açtıracağımızı düşünüyorum. Eğer her şey yolunda giderse önümüzdeki sezonun bombasını patlatacağız' dedi.

Çağdaş Atan: Önümüzdeki sezonun bombasını patlatacağız

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Teknik Direktörü Çağdaş Atan, çevrimiçi toplantıda taraftarların sorularını yanıtladı.

Çağdaş Atan konuşmasında, “Sezon ortasında giden isimler oldu. Transfer tahtasını açtırmak önemli. Bir an önce açtırmak daha da önemli. Sürekli irtibat halindeyiz. Başkanımız ile konuştum, önümüzdeki hafta transfer tahtasını açtıracağımızı düşünüyorum. Biz raporumuzu sunduk. Herkes bu rapor üstünde mutabık kaldı. Eğer her şey yolunda giderse önünüzdeki sezonun bombasını patlatacağız. Kemerlerinizi sıkı bağlayın. Hayal satmak istemem. Buraya faydalı olamayacaksam kalmam. Bu sene genç isimlere çok şans vermemiş gibi gözüküyoruz ama öyle değil. Arif Kocaman, Bilal Beyazit, Ackah ve Uzodimma uzun süre şans buldu. Daha genç oyuncuları da zaman zaman oyuna aldık” diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları