Web Analytics
TFF’den Mehmet Özhaseki’nin Açıklamalarına Cevap Geldi.
TFF’den Mehmet Özhaseki’nin Açıklamalarına Cevap Geldi.

TFF’den Mehmet Özhaseki’nin Açıklamalarına Cevap Geldi.

Mehmet Özhaseki'nin bir televizyona yaptığı açıklamalara TFF sitesinden açıklama geldi.
Açıklamalada şunlara yer verildi.


Çeşitli basın organlarında bugün yer alan Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kayserispor-Galatasaray maç sonrasındaki demeci üzerine bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Futbolumuza yaptığı hizmetlerle örnek bir yerel yönetici olarak tanımladığımız ve kişisel özellikleri nedeniyle de kendisine büyük saygı duyduğumuz Sayın Mehmet Özhaseki'nin kamuoyu gündemine giren tepkilerini üzüntüyle izledik.

Herkes gibi bizim de şaşkınlıkla karşıladığımız bu sözleri sayın Mehmet Özhaseki'nin rekabetten kaynaklanan yoğun bir baskı altında sarf ettiğine inanıyoruz. "Düdüğünü ve formasını astırırız" şeklindeki demeçlerin de sezon sonu yaklaştıkça tüm kulüplerimizi içine alan stres ortamı içinde söylenmiş maksadını aşan sözler olarak değerlendiriyoruz.

Bu vesileyle Türkiye'de futbol branşının yönetiminin, yasaların vermiş olduğu yetki ile Türkiye Futbol Federasyonu'nda olduğunun ve buna bağlı olarak hakemlerimizin atanmasından, görevlerinin sonlanmasına kadar olan süreçte hiçbir kişi veya kurumun müdahalesinin söz konusu olmayacağını bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Türk Futbolu'nun değerini hak ettiği yere taşımak için büyük bir çaba içine girdiğimiz bu ortamda, tüm kulüp başkanlarımızı, yöneticilerimiz ve camialarımızı daha sakin ve yapıcı olmaya çağırıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları