Web Analytics
Süleyman Hurma”Fenerbahçe’nin Hep Mazereti Var”
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Stadyumu'nun zemininin gevşek olduğu iddialarının doğru olmadığını söylerken, "Volkan Ballı'nın inceleme yapıp rapor verme gibi bir yetkisi yok. İstesek stadın 150 metre yakınına bile yaklaştırmazdık. F.Bahçenin her zaman bir mazereti vardır" dedi

Süleyman Hurma”Fenerbahçe’nin Hep Mazereti Var”

Hurma, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'nın Kadir Has Stadı'nda dün yaptığı incelemeleri değerlendirerek, şunları söyledi : 'Futbol Federsyonu yetkilileri, geçen hafta Kadir Has Stadı'nda yaptıkları incelemede, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının oynanabileceği yönünde rapor verdi. Stadyumun zemini 18 stadyumun 16'sının zemininden daha iyi. Bu konudaki spekülasyonlar doğru değil. Yarın herkes stadyumun zeminini görecek. Biz iyi niyet gösterip Volkan Ballı'yı stadyuma alıp inceleme yapmasına izin verdik. Volkan Ballı'nın böyle bir inceleme yapıp rapor verme gibi bir yetkisi yok.

İstesek Ballı'yı stadın 150 metre yakınına bile yaklaştırmazdık. Fenerbahçenin her zaman bir mazereti vardır.'' Hurma, stadyumun zeminiyle ilgili Kayseri'den yapılan eleştirilerin de üzüntü verici olduğunu ifade ederek, 'Herkes Kayserispor için el birliği yapmalı. Ben profesyonelim. Bugün buradayım, yarın bir başka yerde olabilirim. Ama buradaki gazeteciler Kayserispor'a sahip çıkmalı' diye konuştu. 

Fenerbahçe idari menajeri Volkan Ballı, dün Kayseri'ye gelerek Kadir Has Stadı'nda yaptığı inceleme sonucunda, zeminin henüz oturmadığını,sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiğini ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin kaygı duyduklarını açıklamıştı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları