Web Analytics
Nadir Çiftçi ve Erhan Kırcı İmzayı Attı
Portsmouth alt yapısında yetişen Nadir Çiftçi ve genç kaleci Erhan Kırcı, Kayserispor ile 4'er yıllık sözleşmeye imza attı.

Nadir Çiftçi İmzayı Attı

Portsmouth alt yapısında yetişen Nadir Çiftçi ve genç kaleci Erhan Kırcı, Kayserispor ile 4'er yıllık sözleşmeye imza attı.

Transfer piyasasının haraketli ekiplerinden Kayserispor, Portsmouth'un genç golcüsü Nadir Çiftçi ve İskenderun Demir Çelikspor'un 22 yaşındaki kalecisi Erhan Kırcı ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı.

AA'nın haberine göre imzaların ardından bir basın toplantısı düzenleyen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, büyük gelecek vaadeden genç ikiliyi renklerine bağlayabildikleri için oldukça mutlu olduklarını belirtti.

İkilinin kısa zamanda uyum sağlayarak başarılı olacaklarına inanan Hurma, "Nadir, hem Portsmouth hem de U-19 milli takımımızda görev aldı. Bundan sonra da Kayserispor ile başarısını sürdüreceğine inanıyorum. Erhan ise çok genç bir kaleci. Hırslı ve yetenekli biri olduğunu biliyoruz. Önündeki iki kalecimizi de oldukça zorlayacaktır. Her ikisine de başarılar diliyorum." dedi.

Kayseri ekibinin büyük hedefleri olduğuna dikkat çeken Nadir Çiftçi ise, "Kayserispor'un hedefi büyük, şampiyonluk hedefliyorlar. Ben de bu hedefe ulaşmakta elimden geleni yapacağıma söz veriyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin önemli kulüplerinden birine geldiğini belirten Erhan Kırcı, "Genç bir kadronun içinde yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyon olan üçüncü Anadolu takımı oluruz." ifadelerini kullandı.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları