Web Analytics
Mehmet Özhaseki; Çarşamba'ya Kadar Sorun Çözülecek.
Bir aydır yaprak kımıldamayan ancak dedikodunun ayyuka çıktığı Kayserispor’da dananın kuyruğu bu Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul ile kopacak. Takımın Kayyuma kalıp kalmayacağı tartışılırken taraftarın iyice kazan kaldırdığı şu günde eski Onursal Başkan, herkesi ferahlatacak bir açıklama yaptı.

Mehmet Özhaseki; Çarşamba'ya Kadar Sorun Çözülecek.

Bir aydır yaprak kımıldamayan ancak dedikodunun ayyuka çıktığı Kayserispor’da dananın kuyruğu bu Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul ile kopacak. Takımın Kayyuma kalıp kalmayacağı tartışılırken taraftarın iyice kazan kaldırdığı şu günde eski Onursal Başkan, herkesi ferahlatacak bir açıklama yaptı.

“Kayyum’u unutun”
AK Parti Kayseri Milletvekili olduktan sonra şehre Milletvekili olarak gelen Kayserispor’un eski Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Gazeteci Yüksel Yıkılmaz’ın sorularını yanıtladı. Mehmet Özhaseki, taraftarı sağduyulu olmaya çağırdı. Kayserispor’un kesinlikle ortada kalmayacağını ve Kayyum’a devredilmeyeceğini ifade eden Mehmet Özhaseki, “Kayserispor, bu şehrin gözbebeğidir. Her zaman da öyle olacaktır. Bu şehrin takımının ayaklar altında olması son derece üzücü. Sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Bu da aşılacaktır. Kesinlikle Kayserispor, Kayyum’a kalmayacaktır” dedi.

“Çarşamba’ya kadar…”
Kayserispor’da yaşanan borç sıkıntısının aşılamayacak derecede olmadığını ifade eden eski Onursal Başkan Özhaseki, “Anadolu’da futbol kulüplerini bir kişinin veya kurumun sırtına yüklemek doğru değil. Zaten öyle olduğu zaman da altından kalkılamaz bir hale geliyor ve kördüğüm oluyor. Kayserispor’u da bu durumdan elbette çıkaracağız. Gerek yeni Onursal Başkan Mustafa Çelik gerekse yöneticiler ile görüşeceğim. Çarşamba gününe kadar Kayserispor’daki bu buhranı sonlandırmak adına elimden geleni yapacağım. Herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor ve bunun gerçekleşmesi için yine çabalayacağım. Kayserispor, Avrupa Kupalarını zorlayacak bir takım olmalı, Kaymuma’a kalacak bir takım değil” diye konuştu.

Sağduyu çağrısı
Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul toplantısına da katılacağını da dile getiren Mehmet Özhaseki, “Kayserispor’un yakışır bir biçimde yönetilmesi için gerek Kayseri’de gerekse Ankara’da olduğum süreçte çaba sarfedeceğim. Bu noktada da herkesin sağduyulu olmasını, Kayserispor’a ve Kayserisporluya yaraşır bir biçimde hareket etmesini istiyorum” diye konuştu. Özhaseki, Cumartesi günkü Genel Kurul’da kimin başkan olacağı konusunda ise “Bakacağız ve göreceğiz” cümlesi kurdu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları