Web Analytics
Mehmet Özhaseki: Sanayiciler Kayserispordan Kaçtılar
Kayserispor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bazı kişiler konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyor ama Kayserispor'a yardım edin dediğimizde kaçıyorlar" dedi.

Mehmet Özhasek: Sanayiciler Kayserispordan Kaçtılar

Kayserispor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bazı kişiler konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyor ama Kayserispor'a yardım edin dediğimizde kaçıyorlar" dedi. 
Kayserispor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek liste ile gidilen seçimde Bekir Yıldız, başkan seçildi. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda konuşan Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız, "Kulübü 12 yıldır kendini idare edecek hale getirdi. Fazla dışarıya muhtaç olmamaya gayret etti. Fakat bu durum şehirde yanlış anlaşılmaya sebep oldu. Bu kulüp Recep Mamur’un kulübü gibi anıldı. Dışarıdan yardımlar gelmemeye başladı. Fakat bu kardeşimizin çok büyük emekleri vardır. Seçildiğimiz için teşekkür ediyorum. Elimizden gelen gayreti kulübün layık olduğu yere gelmesi için sarf edeceğiz. Ankara’da ki milletvekillerimizden Ankara lobimiz olmasını talep ediyoruz. Futbol federasyonunda, hakem camiasında futbol çerçevesinde İstanbul’daki yönetim içerisinde temsilcimiz vardır. Çünkü işlerimizin çoğu federasyondan olmaktadır. Ankara’daki milletvekillerimizden de daha fazla ilgi bekliyoruz. Kayseri’de çok güzel bir stat bulunmaktadır. Bu stadın hakkını vermeliyiz. Kayserispor bir ayağını Süper Lig'e atmış durumdadır. Bu pozisyonun kaybolmaması ve güçlendirilmesi gerekir. Bu durum da seyirciyle mümkün olur" ifadelerini kullandı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ise stat inşaatına 10 yıl önce başlandığını vurgulayarak, "Bu durum Türkiye’de kimsenin gündeminde yoktu. Spor Bakanlığı Kayseri modelliği 25 ayrı vilayette eski stat yerlerini alıp değerlendirip yeni statlar yapmak için yeni işe başladılar. Biz orada maç yapmaya başlayalı 6 sene olmuştur. Bunu yapmasak da kimse bize neden stat yapmadın diye sormazdı. Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar fakat Kayserispor’a yardım edin dediğimizde kaçmaktadırlar. Yönetime temsilci istediğimizde de kaçtılar. Bütçesi olanlar takıma yardım etmemek için her şeyi yapıyorlar. O zaman iş belediyelere ve bizlere kalmaktadır" dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları