Web Analytics
Kayserispor'lu Abdulaziz Demircan Konyaspor ile Anlaştı.
Kayserispor'lu Abdulaziz Demircan Konyaspor ile Anlaştı.


Kayserispor'lu Abdulaziz Demircan Konyaspor ile Anlaştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor,  Kayserispor'dan 25 yaşındaki kaleci Abdülaziz Demircan'ı 2 yıllığına renklerine  bağladı.

 Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Abdülaziz Demircan, 2 yıllık  sözleşmeye imza attı.

 Abdülaziz, törende yaptığı konuşmada, Atiker Konyaspor'dan teklif  gelince heyecanlandığını ve hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

 Atiker Konyaspor'un Türk futbolunun önemli camialarından biri olduğunu  belirten Abdülaziz Demircan, "Atiker Konyaspor, 2015-2016 sezonuna, elde ettiği  lig üçüncülüğüyle damgasını vurdu. İki yıllık süreçte Atiker Konyaspor'a katkı  sağlamayı çok isterim. Bir an önce sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Bu  sözleşme hem kulübüme hem de bana hayırlı olsun." diye konuştu.

İmza törenine yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı katıldı.

 Abdülaziz Demircan kimdir?

 Abdülaziz Demircan, amatör olarak futbola başladığı Diyarbakır  Büyükşehir Belediyespor'da, 2009 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Daha  sonra sırasıyla Diyarbakır Kayapınar, Diyarbakır DİSKİ ve Diyarbakır Büyükşehir  Belediyespor formaları giyen Abdülaziz, 2012-2013 sezonunda Kardemir  Karabükspor'a transfer oldu.


Burada 3 sezon forma giyen Abdülaziz Demircan, 2014-2015 sezonunda 14  lig, 8 kupa olmak üzere 22 maçta süre aldı. Abdülaziz, 2015-2016 sezonunda  Kayserispor'da 6'sı lig, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 10 maçta 901  dakika süre aldı.


Kayserispor'lu Abdulaziz Demircan Konyaspor ile Anlaştı.

Futbolcu Hakkında Bilgiler


Adı Soyadı= Abdulaziz Demircan


Doğum Yeri = Diyarbakır


Doğum Tarih= 05.02.1991


Uyruğu= Türkiye


Boyu= 187


Takımı Konyaspor

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!