Web Analytics
Kayserispor'un 3.Rengi Mavi Değildir-Ayhan Baynal
Kayserispor, kulübünün son dönemlerde taraftarlar ile görüş birliğine vararak yaptığı çalışma ve yarışmalar ile güzel forma tasarımları yapmaya başladı. Bunun neticesi olarakta geçen sezon "Sarı Forma" bu sezon ise yedek forma olarak "Mavi Forma"'da karar kılınmıştı.

Bilindiği gibi son 10 yılında formalar incelendiğinde genellikle; "Sarı-Kırmızı Çubuklu Forma", "Düz Sarı Forma", "Düz Kırmızı Forma" , "Düz Beyaz Forma" ve Yedek forma olarakta "Düz Siyah Forma" lar tercih edilmişti.

2013-2014 sezonunda ise "Gri Forma" tercih edilerek kupa maçlarında ve yedek forma olarak kullanıldı. Devamında ise bu foma değişiklik yapılmadana 2014-2015 sezonunda da kullanılmaya devam edildi.

2013-2014 ve 2014-2015 sezonularında kullanılan gri forma

2021-2022 sezonun ise "Düz Mavi Forma" taraftarlar arasında sempati duyuldu ve benimsendi. Ama son zamanlarda basın açıklaması ve duyurularda "Sarı-Kırmızı" renklerin yanında "Mavi" de kullanılmaya başlayında taraftarlar tepki göstermeye başladı.

Başta bende bir televizyon programında Kayserispor'un forma renklerinin Sarı-Kırmızı olduğunu ama ben Çubuklu formanın tercih edilmesi gerektiğini söyledim.

Bu benim şahsi tercihim.

Bir başkası, Siyah forma der. Oda onların ya da taraftarın tercihidir.

Lütfen Romanya bayrağı gibi Mavi-Sarı-Kırmız damgalı paylaşım yapmasın.

Bunun bilinçli olarak yapıldığını sanmıyorum. 

Ama bu hatadan dönülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Paylaşımlarda SARI-KIRMIZI renklerin oluştuğu damga kullanılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımla.
Ayhan BAYNAL

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!