Web Analytics
Kayserispor Sportif Direktör olarak Bülent Bölükbaşı ile anlaştı.
Kayserispor Sportif Direktör olarak Bülent Bölükbaşı ile anlaştı.

Kayserispor Sportif Direktör olarak Bülent Bölükbaşı ile anlaştı.

Hamdi Elcuman Başkanlığı’ndaki İstikbal Mobilya Kayserispor, ilk icraatına imza attı. Yönetim, Erdem Kemaloğlu’ndan boşalan Sportif Direktörlük görevine Bülent Bölükbaşı’nı getirdi.

İstifa eden Erol Bedir'in yerine başkanlık koltuğuna geçen Hamdi Elcuman, yönetim ile birlikte yoğun bir mesai yapıyor. Teknik direktör arayışlarına hız veren sarı kırmızılı yönetim, yabancı isim üzerinde duruyor. Elcuman yönetimindeki Kayserispor’da teknik direktör olarak henüz isim netlik kazanmazken, sportif direktörlüğe Bülent Bölükbaşı getirildi.

Efsane kaptan olarak Kayserispor'a büyük hizmetlerde bulunan Bölükbaşı, 8 Ekim Salı günü Kadir Has Tesisleri’ne gelerek, yönetim kurulu ile toplantı yaptı. Bölükbaşı, yönetimin teklifine evet diyerek, 12 yıl sonra yeniden Sarı-Kırmızılı kulübün başarısı için kolları sıvadı.

2004-2005, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Kayserispor'da takım kaptanı olarak görev yapan Bölükbaşı, sarı kırmızılı forma ile toplamda 84 maça çıkarken; 13 gol attı ve 28 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü ve 7011 dakika forma giydi.

Bölükbaşı, Adanaspor Alt Yapı antrenörlüğü, Gaziantepspor Alt Yapı antrenörlüğü, Gaziantep B.B.spor (Gaziantep FK)  antrenörlüğü yaparken; son olarak da Gaziantep B.B.spor'da (Gaziantep FK)  Sportif Direktör olarak da görev yapmıştı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları