Web Analytics
Kayserispor ile Beşiktaş Mensah Transferinde Anlaşmaya vardı.
Süper Lig'de devleri peşinden koşturan Mensah transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, Bernard Mensah transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.

Kayserispor, Ganalı futbolcusu Bernard Mensah transferi için Beşiktaş kulübü ile anlaştı. Sarı Kırmızılılar, Galatasaray kulübü ile istenilen anlaşma zemininin oluşmaması üzerine Beşiktaş’ın teklifine olumlu yanıt verdi. Sarı Kırmızılılar, Mensah’ı 1 yıllığına kiralık olarak Beşiktaş’a verdi.

Kayserispor 1 yıllık anlaşma için 500 Bin Avro kiralama bedeli alacak. Beşiktaş, eğer Mensah’ın bonservisi almak isterse Kayserispor kulübüne 4,5 Milyon avro ödeme yapacak.

Mensah'ın Türkiye macerası 2017-2018 sezonunda Kasımpaşa formasıyla başladı. Ganalı orta saha oyuncusu, İstanbul ekibinde 30 maçta forma giydi ve 5 gol, 7 asistlik performansıyla kariyerinde zirve yaptı.

Bir sonraki sezonu yine kiralık olarak rotayı Kayserispor'a kıran Bernard Mensah bu kez sarı-kırmızılı ekipte 24 maçta 3 gol 1 asistle oynadı.

Ve Kayserispor 2019 Temmuz ayında Mensah'ın bonservisini aldı. 25 yaşındaki yıldız asıl patlamayı geride bıraktığımız sezonda 25 maçta 5 gol 8 asistlik performansıyla gerçekleştirdi.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları