Web Analytics
Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi Basın Toplantısında Konuştu.
Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi, düzenlendiği basın toplantısında takımın mevcut genel durumu hakkında değerlendirmede bulundu. Bir dönem Galatasaray'da görev yapan Lionel Carole ile anlaştıklarını ve bugün kente geleceğini söyleyen Naibi, Aorun Lennon'un ise ailevi sebeplerden dolayı takımdan ayrılma ihtimali olduğunu belirtti.

Transfer Tahtası Açılacak.

Yeni sezon öncesi Kayserispor Futbol Direktörlüğü görevine getirilen Ali Naibi, Direktör yardımcısı Berkay Türkmen ile basın toplantısı düzenledi. Takımdaki son durum hakkında değerlendirmede bulunan Naibi, "Göreve başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Kayserispor son seneleri çok güzel geçmedi. Şehirdeki ve kulüpteki potansiyeli biliyoruz. Kayserispor'da geçmiş yıllarda yanlış yönetilen bazı süreçler olmuş. Şimdi elimizdeki kadroyu güçlendirerek yanlış yönetilen süreci biraz daha düzelterek yeni başlangıç yapmak istiyoruz. Sezon bizim için 12 gün önce başladı. İdmanlarımız güzel gidiyor. Bazı oyuncularla yollarımızı ayırdık, yeni oyuncular katmaya başladık. Transfer tahtamız da çok yakın zamanda açılacak. Bunları resmi olarak açıklayacağız" dedi.

Takdir Edilecek Oyuncular Getirmek İstiyoruz.

Kulüp Direktörü Naibi, "Kulübe geldiğimde Scout ve data analiz ekibimiz yoktu. Şu an bu ekipleri kurduk. Bu eksikleri bilerek geldik. Yıldız transfer, isim olarak güzel oluyor, şehirde heyecan yaratıyor ancak sahada performans önemli. Türkiye'nin takdir edeceği oyuncular getirmek istiyoruz. Hem isim hem performans olursa çok güzel olur. Önemli olan doğru oyuncuyu bulmak" diye konuştu.

Kadroyu 32 kişiye yükselteceğiz.

Yabancı kuralı hakkında değerlendirmede de bulunan Naibi, "Federasyona oyuncu kaydı yaparken 28 oyuncu olması gerekiyor. Kayserispor'a ilk başladığımızda 18 yabancı oyuncu vardı. Büyük ihtimalle bizim 14 yabancımız olacak. Yerli oyuncular için de kontenjan var. 28 kişilik kadro sayısının 32'lere yükselmesini istiyoruz. 1997 doğumlu oyuncu kıstası getirdi. Kurallar takımlarıma sorun içeriyor. Bu planların 3-5 senelik planlar neticesinde olması, açıklanması gerekir. Bizde 2 ay önce açıklandı. Hedefler konusunda da geldiğimde Kayserispor düşmesin, düşme tehlikesi yaşamasın deniliyor. Türkiye'de 4 büyük kulüpten sonra Kayserispor ve Gaziantep zirveye oynayan kulüplerdir. Tekrar o seviyeye gelmesi lazım. O seviyeye gelmek için doğru Türk ve iyi yabancı aldığınızda ilk 10 ve 8'inci sıralarda olmanız mümkün. Bahaneler bulmamalıyız, çünkü iyi bir stadyum ve tesisimiz var" dedi.

Mensah İçin Açıklama Geldi.

"MENSAH İÇİN ŞARTLAR OLUŞTUĞUNDA YOLLARIMIZI AYIRABİLİRİZ"

Mensah'ın kampa katılmadığını söyleyen Ali Naibi, "Kampa katılmayan iki oyucumuz var. Bunlarda birisi Mensah. Pazartesi gelmesini bekliyoruz. Bizim için değerli bir oyuncu. Maliyeti yüksek bir oyuncu. Şartlar oluştuğu takdirde yollarımızı ayırabiliriz. Bizle kalacaksa da ondan en iyi şekilde faydalanmamız lazım. Şu an takımda devam ediyor" şeklinde konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları