Web Analytics
2015-2016 Hazırlık:Kayserispor A2 0-2 Kayseri Şekerspor
Kayserispor A2 0-2 Kayseri Şekerspor

Kayserispor A2 Takımı

Kayserispor A2 Takımı Kayseri Kent

Kayserispor A2 0-2 Kayseri Şekerspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'inde Kayseri'yi temsil edecek takımlardan birisi olan Kayseri Şekerspor, Kayserispor'un U 21 takımı ile hazırlık maçı oynadı. Argıncık Sensetik Çim Sahasında oynanan maçı yeşil beyazlılar kazandı. Maçın ilk yarısında Doğukan ve Cames'in golü ile öne geçen Kayseri Şekerspor maçı da kazandı. 

Müsabakanın ikinci yarasında Şekerspor'a oranla daha iyi bir futbol oynayan Kayserispor U21 takımı, buna rağmen rakip kaleye gol atamadı.


Kayseri Şekerspor teknik direktörü Cahit Erçevik, takımının sergilediği futbolu değerlendirirken "Bir çok yeni oyuncu aramıza katıldı. Bir çok oyuncuyu deneme aşamasındayız. Yine de ortaya konular oyun tatmin edici. Çok daha da iyi olmak zorundayız" dedi.

Kayserispor U 21 takımı teknik direktörü Münir Yıldırım da, oyuncularının sergilediği futboldan memnun kalmazken, saha içerisinde taktiksel hataları çok yaptıklarını ve bunları gidermek için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.


KAYSERİSPOR U21- K.ŞEKERSPOR: 0-2


STAT: Argıncık Stadı
HAKEM: Kemal Dulda
KAYSERİSPOR U21 : (İlk yarı) Naci, Engin Pilavcı, Recep, Hakan Havur, Güray, İsmet, Mehmet, Yasin, Cüneyt, Benhur, Mert (2.Yarı) Mikail, Ali, Latif, Ufuk, Samet, Devlet, Eren Kaan, Erhan Şimşek, Aykut Oğut, Yunus Emre
KAYSERİ ŞEKERSPOR : (ilk yarı) Mehmet Akbaş, Mahmut Karakaya, Mehmet Durdu, Mehmet Tahir Kalem, Mehmet Ali Tanrıkulu, Doğukan Çınar, Kaan, Servet, Fethi Tekin, Okan Gümüş, Cames (2.yarı) Hasret, Alim, M.Ali, Mehmet Akpınar, Hasan Yazgan, Bekir Öztürk, Emre Somuncu, Doğukan Atasoy, Okan Yılmaz, Kadir Özocak, Mustafa Koca, M.Selçuk, Okan Kaya
GOLLER: Dk.23 Doğukan Çınar, Dk.38 Cames (Kayseri Şekerspor)

Kaynak: Kayseri Tempo Gazetesi

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları