Web Analytics
Kayserispor'a Sumudica'mı Geliyor?
Sumudica'nın çıkan Kayserispor haberleri hakkında yorumları:
Şuan Kayserispor'un bir koçu var ve ona saygı duyuyorum. Dün Bükreş'in teklifini reddettim. Aklım Türkiye'den yana. Türkiye'de bana ihtiyaç olursa (özellikle Kayserispor) gelmeye hazırım.
Marius Sumudica

Kayserispor'un Rumen teknik adam Marius Sumudica'ya teklif yaptığı belirtildi.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor takımlarını çalıştıran Marius Sumudica'ya yapılan teklif duyuruldu.

Romanya basınında yer alan habere göre; Kayserispor, Marius Sumudica'ya yılda 1 milyon avro kazanacağı bir kontrat teklifinde bulundu.

Haberde; Sumudica için Suudi Arabistan ekiplerinden Al Feiha'nın da yıllık 1.5 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Ayrıca Rumen teknik adamın Steaua Bükreş'ten gelen teklifi reddettiği de yazıldı.

2017-2018 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, 20019-2021 yılları arasında Gaziantep FK'da görev yaptı. 50 yaşındaki teknik adam, yönetimle yaşadığı problemler sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kaldı ve Rizespor'un yolunu tuttu. Üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından 7 maç sonra Karadeniz ekibindeki dönemi de sona erdi.

Sumudica geçen akşam FC Steaua Bükreş kulübünü geri çevirdi.Şuanda iki kulüpten teklif var.Arabistan kulübü Al feiha 1.5 milyon ve Kayserispor kulübü 1 milyon.
Romanya Basını

https://twitter.com/Emishor/status/1395800587808149509

"Şuan Kayserispor'un bir koçu var ve ona saygı duyuyorum. Dün Bükreş'in teklifini reddettim. Aklım Türkiye'den yana. Türkiye'de bana ihtiyaç olursa (özellikle Kayserispor) gelmeye hazırım."

Marius Sumudica Kayserispor'a Teknik Direktörü Olmasını İster misin?

Marius Sumudica Kayserispor'a Teknik Direktörü Olmasını İster misin?

DİP NOT

Sumudica, “Türk insanını çok seviyorum ve bir gün %100 geri döneceğim”-Goal.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!