Web Analytics
Kayseri’de Sporun Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri
Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor ve Yüksek Okulu’nun düzenlediği ve yöneticiliğini Yrd. Doç. Dr. Yusuf CAN’NIN yaptığı “Kayseri’de Sporun Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri” adlı panele davet edildi.

Kayseri’de Sporun Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri

Kulübümüz İdari Menajeri Sayın Süleyman HURMA, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor ve Yüksek Okulu’nun düzenlediği ve yöneticiliğini Yrd. Doç. Dr. Yusuf CAN’NIN yaptığı “Kayseri’de Sporun Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri” adlı panele davet edildi.

Sayın Süleyman HURMA’NIN yanı sıra Kayseri Valiliği-İl Özelidare Genel Sekreteri Sayın Mustafa ATSIZ, Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Yahya ŞAHAN, TFF-Kayseri Bölge Müdür Vahdi ELBAŞI, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sayın Musa SOYKARCI panele konuşmacı olarak katıldılar.

Panelde konuşmacılar Kayseri’de sporun sorunları ve sporu tüm branşlarıyla birlikte düşünerek gelişmeyi sağlamak adına yapılması gerekenler hakkında panele katılan öğrenciler ile bilgilerini paylaştılar. Ayrıca sporda gelişmeyi modern anlamda sağlamak ve tüm branşlarda profesyonel sporcular yetiştirmede eğitimin önemine değinen konuklar, panelin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları