Web Analytics
James Troisi ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.
James Troisi ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.

James Troisi ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.

Futbolcunun Kayseri'de alıkonulduğu yönünde haberler çıktığını ve bu iddialarının son derece yersiz olduğunu ifade eden Miraboğlu, şunları söyledi:
'Futbolcunun Gençlerbirliği ile sözleşmesinde bir madde var. Bu maddeye göre, tazminatını ödeyen Troisi serbest kalıyor. Futbolcu bu maddeye dayanarak tazminatını ödedi ve bizimle anlaştı. Yani iddia edildiği gibi bizim Gençlerbirliği ile anlaşmamıza gerek yok. Bu tür tartışmalara da gerek yok. Biz her şeyi kurallara uygun yaptık. Bugün futbolcuyu renklerimize bağlamayı planlıyoruz.'
Bu oyuncu ile Kayserispor 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı. Kaynak: Resmi Site.



Gençlerbirliği ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan James Troisi, 2 Temmuz'da katılması gereken Gençlerbirliği kampına katılmamış, futbolcunun Kayseri'de tutulduğu iddia edilmişti.

Bilindiği gibi bundan 2 sezon önce Fenerbahçe, İlhan Parlak'ın sözleşmesindeki tazminat maddesinden faydalanarak Kayserispor'a sormadan transferini yapmıştı.

Kişisel Bilgiler
Tam adı James Troisi
Doğum tarihi 3 Temmuz 1988 (1988-07-03) (yaş 21)
Doğum yeri Avustralya Adelaide, Avustralya
Boyu 1,80 m
Mevkii Ortasaha
Kulüp Bilgileri
Bulunduğu kulüp Gençlerbirliği
Numarası 8
Altyapı Kariyeri


2004–2005
Birkalla Juniors
Adelaide City
Newcastle United
Profesyonel Kariyeri
Yıl Kulüp Maç (gol)
2005–2008
2008–-
Newcastle United
Gençlerbirliği
00 (0)
13 (7)
Milli Takım Kariyeri
2007–2008
2008–
Avustralya Avustralya U-23
Avustralya Avustralya
06 (2)
03 (0)

Kısaca Öz Geçmişi:
James Troisi (d. 3 Temmuz 1988, Adelaide, Avustralya) Avustralyalı orta saha futbolcusudur. Halen Turkcell Süper Ligi takımlarından Gençlerbirliği'nde forma giymektedir.
İtalyan bir babanın ve Yunan annenin çocuğu olarak Adelaide'de doğdu. İlk profesyonel kontratını Newcastle United ile 10 Ocak 2007'de imzaladı ve Haziran 2008'e kadar bu takımda kaldı. Newcastle kaldığı süre içinde ilk 11'de kendisine yer bulamadı, ancak takımının hem Premier League hem de UEFA Kupası maçlarında sonradan oyuna girerek katkı sağladı.

Newcastle'in asıl kadrosunun yedek oyuncusu olarak Premier League 2007-08 sezonunda görev almasına rağmen, sezon öncesinde oynanan hazırlık maçlarında umut vaadeden oyun sergiledi. Özellikle Hartlepool United'le oynanan maçta oynadığı oyun ve iki asistle yıldızlaştı.

Ocak 2008'de, Troisi Hollanda Eredivisie takımlarından Roda JC ile iki maça deneme çıktı. Roda sözleşme imzalamak istediyse de görüşmeler Troisi'nin Newcastle'ın altyapısından yetişmiş ve halen 23 yaşından küçük bir oyuncu olduğu için yetiştirme ücreti talep etmesinden dolayı kesildi. 6 Mayıs 2008 tarihinde Troisi'ye yeni sezon için kontrat önerilmeyeceği Newcastle United tarafından açıklandı.

Bunun üzerine medyada adı aralarında NEC'in de olduğu pek çok Hollanda ve İspanya takımların ilgilendiği şeklide haberler çıktı. Büyük bir İspanya takımının takip ettiği iddia edildi. Ancak Ağustos 2008 sonlarında Gençlerbirliği S.K. ile üç yıllık sözleşme imzaladı.Gençlerbirliği ile ilk maçına 14 Eylül 2008 tarihinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda Eskişehirspor'la oynanan maçta 65. dakikada Engin Baytar'ın yerine oyuna dahil olarak çıkmış oldu.

24 Ocak 2009 tarihinde Kayserispor'la oynanan ve Gençlerbirliği'nin 3-1'lik skorla kazandığı lig maçında 3 gol atarak kariyerinin ilk hat-trick başarısını gerçekleştirdi.

James Troisi Kayserispor'da

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları