Web Analytics
Hamza Hamzaoğlu" Kayserispor iyi oyunculardan Kurulu bir takım"
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, “Türk futbolu, her ne kadar kulüpler düzeyinde, kendi ligimizde geriye doğru gitse de milli takımlar ve oyuncular bazında ileriye doğru gidiyor” dedi.

AJANSSPOR-HABER

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2022 Dünya KupasıElemeleri'ndeki ilk maçında Hollanda'yı 4-2 yenen A Milli Futbol Takımı'nı kutladı. Antrenman  öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, “Türk futbolu, her ne kadar kulüpler düzeyinde, kendi ligimizde geriye doğru gitse de milli takımlar ve oyuncular bazında ileriye doğru gidiyor” dedi.

"Şenol hocayı tebrik ediyorum"

Türk futbolunun hem milli takım hem de futbolcu düzeyinde çok iyi bir konuma geldiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Şenol hocam ve oyuncuları tebrik ediyorum, dün tarihi bir zafere imza attık. Buradan yetişen birçok oyuncumuz artık yurt dışında oynuyor. Bu sevindirici taraf. Bunların sayısını artırmamız gerek, inşallah bunda başarılı olacağız. Genç bir kadromuz var bu da bize gelecek için umut veriyor" diye konuştu. 

"Kayserispor iyi oyunculardan kurulu"

Süper Lig’de oynayacakları Göztepe maçını kazanarak moralli başlangıç yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Hamzaoğlu, şunları kaydetti: "Takım iyi oyunculardan oluşmuş, istekli çalışıyor. Arkadaşlıkları da iyi. Tabii ki bazı eksiklikler var. Onları tamamlamaya, oyunumuzu daha iyiye götürmeye çalışacağız. 

Göztepe maçı bizim için önemli, güzel bir oyunla iyi bir sonuçla da başlarsak moral kazanmış oluruz. Ne olursa olsun emin adımlarla yolumuzda yürüyeceğiz. Çünkü biz sadece maçı kazanmaya odaklı çalışmıyoruz. Doğru işleri yapacağız, maçlar zaten doğru sonuçlarla bize gelir."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları