Web Analytics
Hakan Kutlu; Yönetim Evet Derse, Mehmet Topuz benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur
Mehmet Topuz'un Kayserispor'a oynamak istediğine dair açıklama yapması üzerine, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu Büyük Kayseri Gazetesine açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada "Yöneticilerimiz alınması yönünde karar çıkartsınlar. Mehmet Topuz´un Kayserispor forması giymesinin benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur " açıklamasında bulundu.

Hakan Kutlu; Yönetim Evet Derse, Mehmet Topuz benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur

Mehmet Topuz'un Kayserispor'a oynamak istediğine dair açıklama yapması üzerine, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu Büyük Kayseri Gazetesine açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada "Yöneticilerimiz alınması yönünde karar çıkartsınlar. Mehmet Topuz´un Kayserispor forması giymesinin  benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur " açıklamasında bulundu ;

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, " Mehmet Topuz" hakkında ilk kez konuştu. Önemli bir konuya değinen Kutlu, " Mehmet Topuz´un Kayserispor forması giymesinin benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur" dedi. Mehmet Topuz´un vermiş olduğu dömeç hakkında önemli bir açıklama yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu, " Mehmet Topuz, Kayseri´nin Türk Futbolu´na kazandırdığı önemli futbolculardan bir tanesidir. Verdiği demeçte bütün kulüp yöneticileriyle görüştüğünü ve hepsinin onu istediğini söylemiş. O zaman o yöneticilerimiz alınması yönünde karar çıkartsınlar. Mehmet Topuz´un Kayserispor forması giymesinin  benim açımdan hiç bir sakıncası yoktur. Mehmet Topuz ile ilgili olumsuz bir fikir ve tavır sergilemem de mümkün değildir" diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!