Web Analytics
Galatasaray'dan Kayserispor'a Resmi Açıklama
Galatasaray SK resmi sitesinde Amrabat tranfseri hakkında duyuruda bulundu.
Resmi siteden yapılan duyuruda.

Galatasaray'dan Kayseripsor'a Resmi Açıklama

Galatasaray SK resmi sitesinde Amrabat tranfseri hakkında duyuruda bulundu.

Resmi siteden yapılan duyuruda.

 

Galatasaray Spor Kulübü'nün en ufak bir şekilde centilmenlik dışı işlerle alakası olamaz. Geçen sene devre arasında Amrabat'a olan ilgimizi Kayserispor Kulübü'ne bildirmiştik. Kendileri de bu futbolcuyu henüz satmaya veya kiralamaya niyetleri olmadığını ve bir süre daha takımda kalmasını istediklerini söylemişlerdi. Biz de o açıklamalarından sonra ısrarcı olmadık. Bu tip iyi oyuncularla Galatasaray'ın ilgisinin olması, bu tip kaliteli oyuncuların da gelişimlerini Galatasaray'da aramaları çok doğaldır ve normal karşılanmalıdır.

Ancak bir futbolcu Galatasaray Spor Kulübü'nün ne kadar ilgisini çekerse çeksin, kulübümüz kendi etik ve geleneklerinin dışına çıkmaz. Kayserispor Kulübü'nün açık rızası olmadan hiçbir oyuncusuna direk teklif götürmez. Bu bakımdan yanlış anlaşılmalara neden vermemek için bu konunun kamuoyu tarafından tüm açıklığıyla anlaşılmasını istiyoruz.

Amrabat ilgimizi çekebilecek bir oyuncu, ancak Kayserispor Kulübü'nün bilgisi ve onayı olmadan gündeme alınması söz konusu olamayacağı gibi, Galatasaray’ın önceliği bütün kulüpler ile olan dostane ilişkilerini korumaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları