Web Analytics
Dan Petrescu ve Kayserispor-Ayhan Baynal
Dan Petrescu ve Kayserispor-Ayhan Baynal

Dan Petrescu ve Kayserispor-Ayhan Baynal

Kayserispor yeni hocası ile Gaziantep FK maçına çıktı. Altyapı hocamız Uğur Kulaksız ile gelen 2 maçta 6 puan sonrası Dan Vasile Petersecu'nun performansı herkes gibi bizde bekliyorduk.

Petrescu, Uğur Kulaksız yönetimindeki Kayserispor maçlarını uzakta TV ekranları ve yardımcıları aracılığı ile takip etti. Takımını tam anlamı ile tanımadan Uğur Kulaksız'ın takviyesile maça çıktı.

Kayserispor'da son 3 maç gözönüne alındığında bir ilerleme ve kendine güven geldiği görülmekteydi. Sahaya çıkan takımda tabiki eleştiriye açık bir kadro çıktı.

Tiago Lopes'den sonra Kvrzic son 2 maçta bu Sağ Bek görevinde sahaya çıktı. Defansta kim olursa olsun. Çıkan dörtlü Kvrzic, Sapunaru, Kolovetsios ve Aziz Behiç olurdu.

Ortasaha; Oyundan çıkana kadar Avromovski ve Attamah iyi mücadele etti. Pedro Henrique bildiğimiz tarzda oyununu sahaya yansıttı.

Kayserispor'da sıkıntı 3 oyuncuda idi.

Bu oyuncular; Kanatta oynayan Lennon ve Fernandes. Santrafor mevkiinde oynayan Kanga idi.


Lennon; Sahada 45 dakika yer aldı. Bu süre içerisinde ne isabetli bir orta ne de isabetli bir uzun pas atabildi. Topla buluştuğu anlarda ise yeterince oyuna katkı sağlayamadı. Doğru bir tercih olarak oyudan alındı.


Fernandes; Tabiri yerinde ise sahada gezindi durdu. Olumlu olarak maça nerde ise hiç bir katkıda bulunmadı. Hocada ancak yarım devre dayanabildi.


Kanga: Bu maçta çok büyük eleştiri aldı. İkili mücadelelerde top alamadı. 185 cm boyuna rağmen 6 hava topundan ancak 1 tanesini alabildi. Takımın toplam 4 ofsaytın 3'nde Kanga vardı. Ceza sahasında topla bulaşamamasının ana sebeplerinde ise ilk yarıda Lennon ve Fernandes'in kötü oyunu. 2.yarıda ise bu iki oyuncunun yerine giren Campanharo ve Ackah'ın verimli olmaması diyebiliriz. Topla buluştuğu anlarda ise ofsayt pozisyonda olması ya da ofsayta düşmesi ile neticelendi. Hakem Halil Umut Meler'in iyi niyeti ile attığı kasıtlı dirseğe kırmızı kart göstermemesi birazda şans oldu. Oyundan geç alınması maçın skoruna yansıdı. Keşke ikinci yarıya İlhan Parlak ile başlasa idik.

Kısaca iyi bir oyun oyun sergilediğimiz maçta en kötü ihtimalle 1 puan ile sahadan ayrılacağımız bir maçı daha gereksiz ve hatalı bir penaltı pozisyonu ile kaybetmiş olduk.

Artık zor maçlarımız var. Bu maçlardan en az kayıpla kapamalıyız.

Yeni yapılacak takviyeler ile takım gerçek kimliğine dönebilir. Bütün temennimiz yerinde isabetli takviyeler ile zorlu lig maratonuna başlamak olacaktır.

Ayhan Baynal

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!