Web Analytics
Bu Maçları Kazanamayıpta Hangi Maçı Kazanacağız-Ayhan Baynal
Bugün Kayserispor, hayati derecede önemli bir maç olan Antalyaspor maçını kaybetti. Hatta ligin boyu kısalırken kaybedilen bu kaybedilen puanların ne kadar önemli olduğu anlaşılacak.

Maç daha İlhan Parlak'ın şansızca maç öncesi ısınma hareketinde baldırından sakatlanması ile başladı. 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'un 4-4-2 oyun planı içerisindeki bu oyuncunun daha oynayamadan sahadan tribüne çıkması kötü oldu.

İleri uçtaki diğer güvendiğimiz oyuncu Muğdat Çelik'in ise suratına aldığı sert şut nedeni ile hastaneye götürülmesi bizim için maçın ne kadar da zor olacağını habercisi idi.

İlhan Parlak yerine ilk onbirde sahaya çıkan Kevin Luckassen'in attığı gol attığı gol VAR kararı ile doğru bir karar ile iptal edildi.

İlk yarının son saniyelerinde Edinaldo Games Pereria attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştük.

İkinci yarıya Hamza Hoca'dan ciddi müdahaleler bekledik. Ama boşuna beklemişiz.

İkinci yarıya ilk onbirde düşündüğümüz 2 forvette sakatlanarak sahada olmayınca ve Hamza Hoca'nında başka bir planı bulunmayınca kaderimize razı olmuş bir hava hissettik.

Daha sonraki oyuncu değişikliği bence hatalı oldu. Luckassen her ne şartta olursa olsun oyundan alınmamalı idi. Antalyaspor defansı bu oyuncuyu 2 futbolcu ile kontrol etmeye çalışıyordu. Melih ve Nurettin'in oyuna dahil olması maç hiç bir etki yapmadı.

Santraforsuz olarak mücadele ettiğimiz bu süreçte Pedro Henrique'in saman alevi gibi yanıp sönen oyunu bir yana bırakılırsa mücadele adına bir şey yapmadı.

Kısaca Antalyaspor maçı Kayserispor adına çok çok önemli bir maçtı.

Maalesef bu maçı kazanamayarak çok büyük bir fırsat kaybı yaşadık. Ligin alt sırasındaki takımların galip gelmesi ve ligin boyunun kısalması bizim için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

Geçtiğimiz sezonki şansızlık, sıkıntı ve kazanmamız gereken maçları kaybetmemiz ve aynı sorunların yani final maçlarının bir türlü kazanılamaması bizleri tehlike çemberinin dışına çıkartamadı.

Bu takım ligde kalmak zorundadır. 

Bu takım transfer hataları yapmasına rağmen ligde kalmak zorundadır.

Bu takım yanlış hocaların eline verilmesine rağmen ligde kalmak zorundadır.

Bu takım taraftar desteği olmadan oynamasına rağmen ligde kalmak zorundadır.

Kısaca başka şansımız yok.

Bu final maçlarını kazanayıpta hangi maçları kazanacağız.

Bunun cevabını da Teknik Heyet ve futbolcular vermek zorundadır.

Ayhan BAYNAL

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları