Web Analytics
Bilino Polje Stad Müdürü Salih Stadov KOVULDU!!! – Serdar Erbaşı
Bilino Polje Stad Müdürü Salih Stadov KOVULDU!!! – Serdar Erbaşı

Bilino Polje Stad Müdürü Salih Stadov KOVULDU!!! – Serdar Erbaşı

Az önce seyrettiğim Bosna Hersek - Türkiye Maçı sonrası şok bir haber aldım: Maç sonrası kötü oyunun nedenini staddaki çimlere bağlayan Terim, Stad Müdürü Salih Stadov' un odasına dalarak Stadov' u feci şekilde fırçaladı.

Şut çekmekten aciz Gökhan Gönül ve Arda' nın şutunu engelleyen direklerin nedenini de çimlere bağlayan Terim, 2 yıldır Fenerbahçe ve Galatasaray' dan birine Teknik Direktör olmak için yaptığı onca saçmalığa rağmen amacına ulaşamamasının nedenini de çimlere bağladı. Terim' den özür dileyen Belediye Başkanı sorumlunun Spor Müdürlüğü olduğunu söyleyerek Stad Müdürü Salih Stadov' un kovulduğunu müjdeledi.

Evet... Bu hikaye ancak bizde olur. Şehrimize gelen bir Teknik Adam onca misafirperverliğe rağmen şehre, stada ve Kayseri halkına ukalalık eder; dualarla, futbol şanşıyla ve bazı özverili yeteneklerimizin üstün ve şahsi gayretleriyle kazandığı maç sonrası başarıyı kendine, başarısızlığı stada ve Kayseri şehrine ayırır ve Biz, susarız. dahası destek veririz. Dahası şehrimizin Büyüğü Özhaseki son altı aydaki saçma beyanatlarına yenilerini ekleyerek Kayseriyi ve Kayseriliyi küçük düşürmeye devam ediyor. Yazık...

Terim balonu patlamıştır. Hayırlı olsun.


Serdar ERBASI
serdar@post.cz

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları