Web Analytics
Kayserispor Nicolas Gaston Navarro (Arjantin) 4 Yıllık Anlaştı.
Kayserispor Nicolas Gaston Navarro (Arjantin) 4 Yıllık Anlaştı.

Kayserispor Nicolas Gaston Navarro (Arjantin) 4 Yıllık Anlaştı.

Kayserispor Nicolas Gaston NAVARRO ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Bugün Kayserispor tesislerinde 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Novarro Kayserispor'da 1 numaralı formayı giyecek.
İmza sonrası ;

Nicolas Gaston NAVARRO "Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bu transferi gerçekleştiren herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Ve  Kayserispor, şampiyonluk hedefi olan bir kulüp. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağım, şampiyon olmamız için elimden geleni yapacağım"dedi.

Nicolás Gastón Navarro
DOĞUM TARİHİ: 25 Mar 1985 (Yaş 26)
DOĞUM YERİ: Capital Federal
UYRUK: Arjantin
BOY: 190 cm.
KİLO: 87 Kg.
MEVKİİ: Kaleci

Kayserispor’un yeni kalecisi ise 19 yaşında profesyonel kariyerine başlamış bir isim. Argentinos Juniors’ta başladı kariyerine Navarro. 2005 senesinde Argentinos A takımında kendine yer bulmasına rağmen ilk sezonunda forma şansı yakalayamadı. Ertesi sene ise Clasura döneminde 4 maça çıktı takımıyla. Ve bu maçların 2′sini Argentinos kazanırken birer kez mağlup olup, berabere kaldılar. O seneyi devam ettiren Apertura’da ise takımın 1. kalecisi konumuna geldi ve 18 maçta forma giydi. Bu 18 maçın 9′unu takımı kazırken, 5inde mağlup oldular, diğer 4 maç ise berabere bitti. Bu gösterdiği yükselişle birlikte Navarro’ya Avrupa’nın kapıları açıldı. 4 milyon € karşılığında Napoli’ye transfer oldu. 

Takımda kaldığı 1 sezonda Iezzo’nun sakatlığı ile birlikte forma şansı buldu. 22 kez Napoli formasını giydi ve 23 gol yedi. Iezzo’nun iyileşmesi ile yeniden geri plana atıldı. Performansından memnun olmayan Napoli onu River Plate’e kiraladı.

 River’ın Apertura ve Sudamericana mücadelesinde sadece 5 maçta forma giyebildi. Bu sezon başından itibaren ise yuvasına Argentinos’a geri döndü. Sezon  başından beri Apertura, yeni başlayan Clasura, Libertadores ve Sudamericana kulvarlarında toplam 36 kez forma giydi. Clasurada 9 maçta 4 gol, Apertura’da 19 maçta 21 gol yedi.

1.90 boyunda olmasına rağmen çevik bir kaleci ve hava toplarında ki başarısıyla dikkat çekiyor. Arjantin Olimpik takımı ile 2008 yılında olimpiyatlarda altın madalya kazandı. 2005 yılında ki dünya gençler şampiyonasında Messi’nin gol kralı olduğu, Aguero’lu, Biglia’lı, Formica’lı takımda Ustari’nin arkasında forma şansı bulamayıp 2. kaleci oldu.

Kayserispor navarro imza töreni

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları